Ονομάζομαι Παναγιωτακοπούλου Ελένη είμαι Ψυχολόγος και διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στη Νέα Σμύρνη. Αποφοίτησα από το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, μετεκπαιδεύτηκα στη ψυχοθεραπεία και συγκεκριμένα στο μοντέλο της Παρεμβαίνουσας Μη Κατευθυντικότητας (NDI) του Michel Lobrot, ενώ παράλληλα έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων πάνω στην ψυχολογία, την ψυχιατρική και τις ψυχοθεραπευτικές μεθόδους.

Η εργασία μου με διάφορες ηλικιακές ομάδες, με ανθρώπους που αντιμετώπιζαν διαφορετικές δυσκολίες και που προέρχονταν από διαφορετικά πολιτισμικά υπόβαθρα μου δίνει μια σφαιρική εικόνα των ανθρώπων και των ψυχικών τους εκφάνσεων.

Η προσωπική μου θεραπεία/ εποπτεία, η συνεχής μου εκπαίδευση αλλά και η εργασία μου στο χώρο της ψυχολογίας με βοηθά να προσεγγίζω την δική μου αλήθεια, να γίνομαι πιο ελεύθερη, πιο συνεπής και πιο υπεύθυνη απέναντι στον εαυτό μου και τους άλλους.

Ως ψυχολόγος, επιδιώκω και χαίρομαι να είμαι βοηθητική και διευκολυντική, χτίζοντας μια ειλικρινή σχέση με τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, η οποία βασίζεται στον σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την αποδοχή και συνοδεύοντάς τον στην δική του, μοναδική πορεία.

Ελένη Παναγιωτακοπούλου

Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια